Veselin Vujović postaje selektor Saudijske Arabije?

Dobio ponudu

Veselin Vujović postaje selektor Saudijske Arabije?

E. Oštraković

Bivši trener Zagreba, Veselin Vujović, otkrio je u svom posljednjem intervjuu da je dobio ponudu da postane selektor Saudijske Arabije.

Bio je itekako jasan, te je rekao da će postati selektor ovog nacionalnog tima, ali samo pod određenim uslovima.

"Imam ponudu Saudijske Arabije da budem selektor. Teško je tamo raditi i živjeti, tako barem kažu. Specifična zemlja sa specifičnim zakonima. To bi bila kombinacija, ali da oni nekada dođu ovdje, pa da sve odradimo, a onda oni idu kući, a ja ostajem ovdje. Ako to uspijem riješiti onda ću biti selektor Saudijske Arabije, ali ako ne onda ću čekati neku novu ponudu", izjavio je Vujović.

On je prije nešto manje od mjesec dana zbog privatnih razloga napustio klubu PPD Zagreba, ali je rekao da će se vratiti kada sve riješi.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Čini se da od toga neće biti ništa, te da Vujović čeka neke nove ponude, koje bi mogle biti zanimljive kako bi nastavio svoju trenersku karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi