Vistorop: Zanima nas samo pobjeda

Pred susret 14. kola rukometnog prvenstva BiH

Vistorop: Zanima nas samo pobjeda

HMRK Zrinjski Mostar je pobjedom u Goraždu od 27:32 uspješno otvorio nastavak prvenstva rukometne Premijer lige BiH. Plemići se trenutno nalaze na četvrtoj poziciji, a samo ih nekoliko bodova dijeli od samog vrha tablice što je fantastičan rezultat s obzirom da se radi o mladoj ekipi uglavnom sastavljenoj od domaćih igrača iz Škole rukometa Zrinjski uz kvalitetna pojačanja iz regije.

Jedan od najboljih u ovoj sezoni je i hrvatski juniorski reprezentativac Filip Vistorop koji se sjajnim igrama ove sezone pretvorio u jednog od nositelja igre Mostaraca, a svoj doprinos dao je i u prethodnom kolu s pet postignutih golova.

“Ne mogu reći da smo se nadali pobjedi u Goraždu jer je to jedna dobra ekipa na svome terenu i igra jedan iskusni rukomet. Međutim, kao ekipa smo se dogovorili odigrat taj susret najbolje što možemo što se i pokazalo za vrijeme utakmice gdje smo im se odvojili već u prvom poluvremenu i držali razliku do kraja utakmice”.

Rukometaši Zrinjskog su trenutno četvrtoplasirana momčad. Mogu li pomrsiti račune i uključiti se u borbu za titulu?

“Naravno, naše ambicije su biti u vrhu same tablice, ali s obzirom da nas čeka težak raspored, idemo utakmicu po utakmicu te ćemo izvlačiti maksimum iz svakog kola”, ističe Vistorop.

Pred sam početak sezone, Zrinjski su pokosile ozljede važnih igrača Džebe, Mandarića, Perića i Boškovića što je sigurno utjecalo na igru Plemića.

“Puno ozljeda nas je pokosilo na samom početku sezone i izostanci tih igrača nisu davali neku nadu za nas, ali ipak smo izgurali i dali maksimum od sebe i na kraju se isplatilo. Povratak ozlijeđenih Mandarića i Perića puno pomaže jer nam slijedi jako težak raspored i vjerujem kako će svaki od tih igrača odraditi svoj dio posla kako to najbolje zna. Izostanci Džebe i Boškovića se ne osjete toliko jer su svoju priliku iskoristili igrači koji su ih zamijenili i odrađuju taj dio posla na onom nivou kakvom bi i oni sami uradili, ali su sigurno i više nego potrebni našoj momčadi s obzirom na iskustvo i kvalitetu.”

Mostarcima ove subote od 19:30 u goste dolazi RK Derventa, ekipa koju su već svladali u prvom dijelu sezonu na gostovanju.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

“Dolazi nam jedna ekipa sa sredine tablice, jako iskusna, ali mislim da ćemo ući u utakmicu kako spada i odigrati prvo poluvrijeme kao u Goraždu te već tu riješiti utakmicu u našu korist. Ovim putem pozivam sve navijače i ljubitelje rukometa i obitelji Zrinjski da dođu i podrže nas u utakmici protiv Dervente”, naveo je za kraj dvadesetogodišnji Vistorop.

Utakmica HMRK Zrinjski Mostar – RK Derventa na rasporedu je u subotu, 03.03.2018. godine od 19:30 u dvorani na Bijelom Brijegu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi