Vogošća Poljine Hills na turniru "Mirsad Hurić"

Nastavak priprema pred novu sezonu

Vogošća Poljine Hills na turniru "Mirsad Hurić"

Rukometni klub Vogošća PH u drugom dijelu priprema za početak nove sezone 2017/2018 imala je niz prijateljskih utakmica, te je učestvovala na 2. Međunarodnom memorijalnom turniru "Zaim Kobilica" u Zenici na kojem su zauzeli prvo mjesto.

Ovog vikenda, tačnije u nedjelju 3.09.2017. rukometaši Vogošće idu na Međunarodni rukometni turnir "Mirsad Hurić" Goražde.

"Kao prošlogodišnji pobjednici ovog turnira rado smo se odazvali pozivu rukometnog kluba Goražde. To su naši dugogodišnji sportski prijatelji i uvijek se lijepo osjećamo u gradu rukometa", rekao je Fetah Kadrić, predsjednik UO RK Vogošća PH.

Na turniru pored RK Vogošće, učestvuju i ekipe: domaćin turnira RK "Goražde", HRK "Izviđač" Ljubuški i RK "Lovčen" Cetinje.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Prva utakmica je na rasporedu u nedjelju 03.09.2017. u 12:00 sati između RK "Goražde" i RK" Vogošća" PH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi