Vogošća ubjedljiva protiv Krivaje

Prijateljska utakmica

Vogošća ubjedljiva protiv Krivaje

Rukometaši Vogošće pod palicom Bojana Unčanina vrijedno se spremaju za novu sezonu.

Vogošćani u novoj sezoni žele igrati važnu ulogu, a nakon što su se vratili s turnija iz Italije, jučer su odigrali novu pripremnu utakmicu.

U dvorani "Amel Bećković" Vogošća je snage odmjerila sa Krivajom iz Zavidovića i na kraju slavila s 42:29, a pitanje pobjednika praktički je bilo riješeno već na poluvremenu.

Izabranici Bojana Unčanina su odlično igrali u oba perioda utakmice, pa su tako već na poluvremenu vodili sa 23:15, a prednost su nastavku su dodatno povećavali i na kraju sasvim zasluženo slavili.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Iz Vogošće ističu kako su golmani Beširević, Efendić i Čordalija bili na visini zadatka, a od igrača po broju golova istaknuli su se Travar sa sedam, te Buljina, Pašalić, Kapić, Smiljanić i Lojačnčić sa po pet golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi