Vori se već razišao sa Zagrebom

Katastrofalan niz

Vori se već razišao sa Zagrebom

Samir Mlaćo

Igor Vori više nije trener PPD Zagreb.

Vori je Zagrebčane vodio u samo pet utakmica, a na službenim stranicama kluba je objavljeno da odlazi nakon četiri mjeseca saradnje.

Dvije strane su dogovorile raskid, odnosno da je potrebna promjena.

Vori je u pet utakmica upisao isto toliko poraza, te definitivno nije opravdao očekivanja čelnika kluba.

„Podsjećamo, Igor Vori je na klupi PPD Zagreba zamijenio Veselina Vujovića početkom lipnja. Nakon proljetne stanke uzrokovane pandemijom virusa Covid-19, pripremni period je s ekipom odradio u Zagrebu te na klupi 'sjedio' ukupno 5 službenih utakmica. Finalni turnir SEHA Gazprom lige je okončao na četvrtom mjestu s dva poraza. Serija poraza se nažalost nastavila i u prva tri kola EHF Lige prvaka. Pred Zagrebašima je utakmica u Barceloni, te u Areni Zagreb dočekuju Celje kada se i nadaju prvim bodovima.

Igoru Voriju se uprava i zaposlenici kluba zahvaljuju na suradnji i profesionalnom odnosu u ova četiri mjeseca zajedničkog rada“, stoji na stranici rk-zagreb.hr.

Top Komentari

Bronson94
Ovaj zagreb ce se raspast za par godina, nece ih vise ni biti
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti