Vranješ o Euru: Ja vjerujem u ove momke, svaki sportista voli da pobijedi

Bh. rukometaš

Vranješ o Euru: Ja vjerujem u ove momke, svaki sportista voli da pobijedi

Bh. rukometaš Vladimir Vranješ jedan je od optimista pred nadolazeće Evropsko prvenstvo i dva i pol mjeseca prije istog poručuje da bh. tim ne ide tamo s bijelom zastavicom iako je grupa vrlo teška.

Naš nacionalni tim okupio se jučer na Ilidži kako bi iskoristio EHF-ov termin za odigravanje prijateljskih mečeva, a jedan od igrača koji su se odazvali je i Vranješ.

On je proteklih mjeseci imao problema sa povredom, ali sada je konačno tu i vrlo je sretan.

"Ja sam se nakon dužeg vremena vratio u reprezentaciju s obzirom da sam bio povrijeđen. Stvarno je lijepo, iako se opet nisu svi odazvali zbog povreda. Pokušat ćemo s ovim što imamo ovdje da se što bolje uigramo pred Euro, imamo i te dvije prijateljske utakmice, nadam se da ćemo na njima praktikovati ono što smo trenirali".

Grupa je teška, ali svaki sportista voli da pobijedi...

"Svaki sportista voli da pobijedi, mi ćemo sigurno dati voj maksimum, na kraju ćemo vidjeti šta će se desiti. Ja vjerujem u ove momke, već smo tugo zajedno. Može nam se jedan dan desiti da bude sve kako treba i da iznenadimo jednu od tih velikih sila koje imamo u grupi", zaključuje naš rukometaš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi