I dok u Rukometnom savezu traje borba za ID broj, susjedi nam "kradu" rukometaše

Trio iz Borca dobio pozive

I dok u Rukometnom savezu traje borba za ID broj, susjedi nam "kradu" rukometaše

A. Čaušević

Čini se da se nastavlja neslavna tradicija da Bosna i Hercegovina ostaje bez talentovanih sportista.

Već godinama naša zemlja podsjeća na nepresušni izvor talenata za susjedne Hrvatsku i Srbiju, bez obzira o kojem sportu se radi.

Rukometni savez BiH već duže vrijeme ima problema sa vlastitom organizacijom. I dok traje borba za ID broj, naše istočne komšije su na pravom putu da nam "ukradu" još trojicu igrača.

Naime, na spisku juniorske reprezentacije Srbije našla su se trojica igrača RK Borac. Pozive se dobili Marko Lukić, Luka Knežević i Nkola Jeremić.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Do kada će se nastaviti ovakva praksa i da li će u budućnosti biti sličnih situacija je zaista teško reći u ovom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi