Za Kiel "nema zime"

Novi sponzorski ugovor

Za Kiel "nema zime"

A. Čaušević
Teme:

Dok je za mnoge rukometne klubove budućnost neizvjesna za njemački Kiel nema zime. 

Kiel je jučer potpisao novi sponzorski ugovor s online kasinom Wunderino koji želi da se etablira u sjevernom dijelu Njemačke.

Tako će Kielova Sparkassen Arena nakon 12 godina promijeniti naziv te će se u narednih pet godina uz mogućnost produženja saradnje zvati Sparkassen Arena.

Osim toga, Wunderino i Kiel su potpisali i dvogodišnji sponzorski ugovor što znači da ovaj klub u narednom periodu neće osjetiti finansijske gubitke uslijed pandemije koronavirusa.

Inače, Kiel je nedavno proglašen i prvakom Njemačke po 21. put nakon što je odlučeno da se njemačko prvenstvo završi ranije od planiranog.

Krajem decembra klub osnovan davne 1904. godine čeka i nastup na Final Fouru rukometne Lige prvaka.

Top Komentari

Kems
Sjajno ime
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi