Zaboravite Baku Sliškovića, izjava selektora Crne Gore je još luđa!
(Foto: Screenshot) Srbija i Crna Gora igraju svoj utakmicu večeras u 21:00, a selektor Crne Gore se pobrinuo za urnebesnu najavu

"We have to play better odbrana..."

Zaboravite Baku Sliškovića, izjava selektora Crne Gore je još luđa!

Selektor ženske rukometne reprezentacije Crne Gore Per Johansson, inače švedski stručnjak, najavio je utakmicu protiv Srbije i svojom kombinacijom jezika zasjenio i legendarnu izjavu Blaža Sliškovića.

Pokušaji Blaža Sliškovića da na engleskom jeziku prokmentariše utakmicu i dalje se prepričavaju, a sada je Šveđanin uspio iskombinovati engleski i crnogorski jezik, koji mu naravno nije maternji.

Kako je Johansson već odavno u Crnoj Gori, polako uči jezik, ali njegova izjava na crnogorsko-engleskom je bila urnebesna.

"We see that they mix six-zero, pet-jedan, tri-dva-jedan... We have to play better odbrana... We have grat emotions with that, with odbrana and kontra, and also good napad", poručio je, između osalog, Johansson...

Top Komentari

Ziky
Čovjek se trudi ali miševi ga ismijavaju a da neko napiše da je 90% novinara nepismeno odmah dobije ban.
43 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi