Rukometaši, najsportskiji sportisti

Zašto oni dolaze?

7

Komentari (7)

Mesa.Sabanadzovic
Sve je to tako lako i pored svega toga ti ne pises nazalost iako si genijalac nego ovaj nekakav smrad. Ubij se znaci odma kao i svi koji mogu bit kolumnisti ali eto nisu
IzgubljeniSlon
Ko ti drma kavez, Meša?
IzgubljeniSlon
Pa čuj, uopšte nije potrebno biti inteligentan da bi bio recimo novinar i kolumnista. Čulić lično, ili "ovaj autor" kako on sam sebi laska je najbolji primjer tome. Znači nabacaj par pametnih fraza, poneki izraz što se ne koristi u svakodnevnom govoru to malo promućkaj i dobiješ kolumnu. Vau,Čuliću uspio si po ko zna koji put.
PaulGazza
Ma sta bolan napisa ovo, Culicu, nemoj pisati kolumne stoji ti. S' brda, s' dola nabacas da ne znamo ni sta smo.procitali ni sta hocemo da procitamo.. covjece usrs sbe sto pises.
Mesa.Sabanadzovic
Pa ako ne znas sta si procito onda nemoj vise citat i to je to. Ima ipak i ovih sto znaju sta su procitali. Ti malo laksa stiva uzmi
IzgubljeniSlon
Ideš Meša, da ti nisi slučajno Selimović, a ne Šabanadžović?
big-boss
podpisujem svaku rijec...Bravo!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti