Završen tradicionalni 11. rukometni turnir prijateljstva “Zenica 2021“
Zeničani su bili dobar organizator tradicionalnog turnira, koji je ove godine ugostio samo ekipe iz BiH

Dvije titule Konjuhu, po jedna za Čelik Junior i Slogu

Završen tradicionalni 11. rukometni turnir prijateljstva “Zenica 2021“

D. Kurbegović

Završen je tradicionalni 11. rukometni turnir prijateljstva “Zenica 2021“, u organizaciji Škole rukometa „Čelik Junior“.

Na turniru su nastupile samo domaće ekipe, zbog pandemije izazvane pojavom koronavirusa, a najuspješnija je bila ekipa “Konjuha” iz Živinica, koji su osvojili prvo mjesto u dvije kategorije dječaka 2005. i 2007. godište.

U kategoriji 2003. godište titulu prvaka osvojila je ekipa domaćina “Čelik Junior”, a kod djevojčica pobjednice su rukometašice “Sloge” iz Gornjeg Vakufa.

Za najbolje ekipe i pojedince organizator je dodijelio priznanja i pehare, a na listi nagrađenih našli su se i članovi škole rukometa Čelik Junior: Šejla Kasumović, Tin Filipović, Džan Čeljo, Filip Ikić i Adi Šabić.

Organizacija turnira standardno je bila na visokoj razini, samo je nedostajala publika, zbog poznate epidemiološke situacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi