Zdravko Stevanović ostaje trener RK Maglaj i naredne sezone
Stevanović će i naredne sezone sjediti na klupi RK Maglaj što sigurno raduje sve navijače ovog kluba

Produžena saradnja na obostrano zadovoljstvo

Zdravko Stevanović ostaje trener RK Maglaj i naredne sezone

D. Kurbegović

Rukometaši Maglaja reprezentativnu pauzu koriste kako bi se spremili za nastavak prvenstva, gdje imaju za cilj još više napredovati na tabeli. 

Maglajlije u posljednje vrijeme igraju sve bolje, a to je i jedna od zasluga trenera ove ekipe.

S tim u vezi Zdravko Stevanović i nakon tekuće sezone ostat će trener Rukometnog kluba Maglaj. Novi ugovor potpisan je jučer u klupskim prostorijama na obostrano zadovoljstvo.

"Sretni smo i ponosni da možemo podijeliti s vama vijest da će naš trener Zdravko Stevanović biti šef stručnog štaba i sljedeću sezonu. Jučer je u prostorijama kluba potpisan Ugovor za sezonu 2019./2020. Treneru i svima nama želimo mnogo sreće i drago nam je da ostaje dio romantičarske porodice", objavljeno je na zvaničnoj FB stranici RK Maglaj.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

RK Maglaj se nakon 22 odigrana kola nalazi na 9. poziciji s 32 osvojena boda. Nakon reprezentativne pauze u Maglaju će u okviru 23. kola PL BiH gostovati Sloga iz Doboja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi