Bh. rukometašice privode kraju pripreme u Lukavcu

Prvo kontrolno okupljanje

Bh. rukometašice privode kraju pripreme u Lukavcu

H. Zilić

Ženska seniorska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine do petka je na pripremama u Lukavcu.

Selektor Radan Rovčanin je u ponedjeljak okupio prvu grupu djevojaka na kontrolnom okupljanju, dok je drugo na rasporedu u aprilu.

Djevojke rade sjajno. Selektor Rovčanin i stručni štab su zadovoljni i prikazanim. Najbitnije nema povreda, a jučer smo saznali i protivnike u kvalifikacijama za EURO 2022. Tako će naše djevojke u prvoj grupnoj fazii igrati protiv Grčke, Italije i Latvije. Utakmice su na rasporedu od 31. maja do 6. juna.

Naše rukometašice posjetila je i legendarna Svetlana Kitić i tako dala podršku ženskoj reprezentaciji, koja se okupila nakon 12 godina pauze.

Portal SportSport.ba bio je u Lukavcu, a u našoj fotogaleriji možete pogledati atmosferu sa jednog od treninga naših djevojaka.

Top Komentari

Alsami
U 21. Vijeku nisu im obezbjedili opremu za okupljanje ??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi