Zmajevi okršajem s Francuskom završavaju put na EP: Kladionice "počastile" one najhrabrije

Mogu li bh. rukometaši do pobjede?

Zmajevi okršajem s Francuskom završavaju put na EP: Kladionice "počastile" one najhrabrije

E. Čaušević

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra protiv Francuske čime se završava naš put na Evropskom prvenstvu.

Bh. rukometaši su doživjeli dva poraza protiv Norveške i Portugala čime smo se oprostili od naredne runde Evropskog prvenstva iako nas još očekuje okršaj protiv Francuske.

Francuzi su najveća senzacija na Euru jer po prvi put u svojoj historiji nisu uspjeli proći grupnu fazu na ovom takmičenju. Trikolori će danas sigurno biti indisponirani što naš tim treba pokušati iskoristiti i dati maksimum da do dođe do prve historijske pobjede na Evropskom prvenstvu.

Međutim, iako je jasno da Francuska nije baš u najboljoj formi i pored toga je ovaj tim izraziti favorit u okršaju protiv rukometnih Zmajeva. Meš se igra u Trondheimu s početkom u 18:15 sati i nadamo se da će bh. tim zadati još jedan udarac indisponiranim Francuzima.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Kladioničari trebaju uz malo hrabrosti iskoristiti "poklon" kvote na kladionicama i vjerovati da BiH može do iznenađenja. Kvota na naš tim je ogromna, ali se već pokazalo da su čuda na ovom Evropskom prvenstvu itekako moguća.

U bogatoj ponudi kladionice Meridianbet možete pogledati kvote za večerašnji okršaj i to na OVOM linku. Također, u ponudi Meridianbet kladionice pogledajte i kvote za ostale susrete današnjeg programa Evropskog prvenstva i to OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi