Zmajevi privode kraju zagrijavanje, i danas će imati podršku Fanaticosa

Uskoro početak meča

Zmajevi privode kraju zagrijavanje, i danas će imati podršku Fanaticosa

Još samo nešto manje od pola sata ostalo je do početka možda i ključnog meča za bh. rukometaše na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu. 

Izabranici Bilala Šumana snage će odmjeriti protiv Portugala koji je u prvom kolu šokirao Francusku i pokazao kvalitet.

Ipak, i mi gajimo naše nade i svakako nismo potpuni autsajderi u ovom susretu, a dodatni plus će nam biti činjenica da ćemo opet imati podršku sa tribina.

Naši momci su i u prvom meču protiv domaćina Norveške imali podršku od strane Bh Fanaticosa, a slično će biti i večeras. U našoj galeriji možete pogledati kako trenutno izgledaju tribine dvorane Trondheim Spektrum te naše rukometaše koji privode kraju zagrjavanje.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

U drugom današnjem susretu u grupi D Francuska će snage odmjeriti protiv Norveške.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi