Zrinjski nakon preokreta bolji od Slavije

Sjajan meč u Mostaru

Zrinjski nakon preokreta bolji od Slavije

Dramatična i nepredvidiva utakmica u  kojoj je HMRK Zrinjski jedva slavio protiv odlične Slavije večeras koja je na poluvremenu vodila 14:16.

Gosti su u prvom poluvremenu imali i vodstvo od pet razlike uz fantastičnog Močevića na golu koji je u prvih 30 minuta skupio 15 obrana. U nastavku mostarska momčad radi seriju u kojoj su se uspjeli odvojiti na plus 7, ali se gosti pred kraj opet vraćaju u susret koji je na kraju okončan 35:34.

Delić i Kordić, svaki s po 8 pogodaka najbolji kod Zrinjskog, Kožulj 5, Vistorop i Marić po 4 solidni. Čelica sa 7, te čak četiri igrača s po 5 pogodaka ( Vuleta, Luketa, Vukadin i Tešanović) predvodili su odlične goste kojima je malo falilo da preokrenu utakmicu protiv domaćina koji je počeo slaviti pobjedu prije kraja utakmice.

HMRK Zrinjski - RK Slavija 35:34 (14:16)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi