Zrinjski pao u Visokom, Konjuh bolji od Maglaja, poraz Borca

Rukometna Premijer liga

Zrinjski pao u Visokom, Konjuh bolji od Maglaja, poraz Borca

E. Škorić

Rukometaši Bosne Centrotrans pobijedli su Zrinjski u 23. kolu Premijer lige BiH rezultatom 29:20.

Bosna je u Visokom odigrala sjajan meč i uglavnom je konstantno održavala dobru prednost. Bilo je 8:2, pa 12:4, potom i 17:8.

U nastavku se Zrinjski donekle uspio vratiti, ali pobjeda Bosne nije došla pod znak pitanja.

U narednom kolu Bosna gostuje u Vogošću, a trenutno ima 10 pobjeda, dva remija i devet poraza. Za ekipu Zrinjskog ovo je bio sedmi poraz.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Konjuh je u Živinicama sa 29:27 savladao Maglaj. Iako su gosti imali 15:14 vodstvo na poluvremenu, na kraju je domaćin stigao do pobjede. Konjuh je trenutno peti, dok je ekipa Maglaja dvije pozicije niže.

U Doboju je Sloga bila bolja od ekipe Borca rezultatom 32:27, dok je Kakanj sa 30:26 poražen od Slavije. Meč Izviđač- Vogošća igra se sutra, a slobodna je ekipa Goražda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi