Zrinjski s novim trenerima u novu sezonu

Promjene u redovima Mostaraca

Zrinjski s novim trenerima u novu sezonu

Rukometaši Zrinjskog s pripremama za novu sezonu krenut će 6. augusta, a prozivku će obaviti novi stručni stožer koji će činiti dosadašnji predsjednik klupske skupštine Dario Pušić i Goran Lovrić koji je u prošloj sezoni bio pomoćnik Zdravka Medića.

Mostarski rukometaši značajno su oslabljeni u odnosu na prošlu sezonu jer su klub napustili Filip Vistorop (PPD Zagreb), najbolji strijelac Vedran Delić, Dragan Šoljić i Goran Anđelić koji su pojačali bh prvaka Izviđač iz Ljubuškog.

Ostali igrači na čelu s kapetanom Bernardom Mandarićem ostat će na okupu uključujući i Damira Džebu koji je velik dio protekle sezone proveo na listi ozlijeđenih, te Mladena Boškovića koji je također zdrav i spreman za pripreme.

U početku HMRK Zrinjski neće angažirati pojačanja, no tijekom sezone će se velo vjerojatno pojačati dvojicom igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi