Zrinjski završio pripreme, slijede prijateljski ogledi

Mostarski rukometaši spremni za novu sezonu

Zrinjski završio pripreme, slijede prijateljski ogledi

Rukometaši mostarskog Zrinjskog, aktualni pobjednici Kupa BiH, iza sebe su ostavili tri tjedna mukotrpnih priprema, u sklopu kojih su dva puta boravili na Blidinju. 

Zrinjski se na Blidinju pripremao za novu premijerligašku sezonu, ali i za europske izazove, jer će ih 17. i 18. oktobra čekati dvije utakmice 3. kola EHF Challenge Cupa koje će se, po dogovoru sa suparničkim taborom, odigrati u dvorani na Bijelom Brijegu.

U odnosu na prošlu sezonu Plemići su ostali bez Damjana Šarca, Mateja Sarajlića, te Darka Martinovića, dok su se kao novi igrači i pojačanja klubu priključili, kadetski reprezentativac Hrvatske, desno krilo Dario Raguž, bivši igrač Izviđača, crnogorski vratar Goran Anđelić, te desni vanjski Martino Kordić. Valja napomenuti da se radu prve ekipe priključilo i nekoliko juniora na koje se u idućem periodu ozbiljnije računa.

Glede zdravstvenog biltena momčadi, dobili smo informacije da je Kordić operirao skočni zglob i da će treneru i momčadi biti na dispoziciji tek sredinom jeseni, dok po posebnom programu radi i Marijan Marić zbog ozljede desnog ramena.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Pred Plemićima je sada niz prijateljskih utakmica, a prve su na rasporedu u Gornjem Vakufu - Uskoplju, gdje će u nedjelju igrati skupa s domaćom Slogom, Bosnom (S) i Maglajom. Nastavak priprema donijet će i susrete s Vogošćom, Splitom i Dubrovnikom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi