Coral prventvo u snookeru: Mark Williams i Neil Robertson prošli u narednu fazu
Mark Williams je bez većih problema prošao dalje

Ronnie O'Sullivan je branitelj naslova

Coral prventvo u snookeru: Mark Williams i Neil Robertson prošli u narednu fazu

S. Pašalić

Završena su još dva meča na Coral prvenstvu za igrače u snookeru.

Mark Williams je savladao Ali Cartera sa 6:2. Nakon što je Williams osvojio uvodni frame, Carter je odmah osvojio naredni i izjednačio na 1:1.

Nakon toga je Williams stigao do 3:1 da bi Carter ponovo smanjio na 3:2. Naredna tri framea je osvojio Williams i stigao do pobjede.

Neil Robertson je u drugom meču savladao Joe Perryja sa 6:3. Australac je tako nastavio sa dobrom formom nakon što je odlično igrao na Welsh Openu.

Iako je Perry na početku poveo sa 1:0 i 2:1 Neil Robertson je vrlo brzo stigao do preokreta i poveo sa 5:2. Perry je uspio smanjiti na 5:2, ali Robertson osvaja naredni frame i stiže do pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi