O'Sullivan ima dvije velike želje i ne zna se koja je luđa
O'Sullivan je priznao da će smanjiti broj turnira i da bi to moglo da utječe na kvalitet njegovih igara, a onda želi da ode u Keniju i na Tajland kako bi ispunio dvije velike želje

Kad završi karijeru

O'Sullivan ima dvije velike želje i ne zna se koja je luđa

E. Škorić

Ronnie O'Sullivan, najbolji snukeraš svijeta, najavljuje da će smanjiti broj turnira i svjestan je da će to utjecati na njegove partije.

O'Sullivanov prioritet je da završi karijeru sa osam naslova svjetskog prvaka, čime bi nadmašio Stephena Hendryja koji ima sedam naslova.

Popularni Ronnie Raketa dosegao je zaradu od 10 miliona funti i polako se primiče kraju svoje uspješne karijere, ali ima neke 'lude' želje, koje su itekako ostvarive, nakon što "okači štap o klin".

"Neću igrati onoliko turnira kao i ostali momci. I moja igra će vjerovatno da pati zbog toga. Govorim sada, da me ljudi kasnije ne bi pitali zašto ne igram. Ponekad je bolje biti otvoren i realan u vezi situacije. Uvijek sam govorio: 'Nemoj me ispitivati, javit ću ti kada završim. Ali nisam još gotovo. Ne odustajem u potpunosti", rekao je O'Sullivan.

Ima želju da nakon karijere putuje, prvo u Istočnu Afriku, a potom na Daleki Istok.

"Postoje neke stvari koje želim napraviti nakon snookera. Htio bih otići u Keniju kako bih trčao sa Kenijcima Ujedno gbih želio da odem na Tajland i živim s budističkim redovnicama", rekao je sjajni Ronnie.

"To su stvari koje me zanimaju i važne su za mene. Moj prijatelj je budist Imao sam osjećaj da je tako lijepo i mirno. Sada sam previše zauzet i imam obijteljski život, ali želio bih jednog dana da odem na Tajland", zaključio je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije