4

Komentari (4)

Iko555
Kakav mec...dva majstora ove prelijepe igre svaki sa svojom igrom,Roni na raketni pogon a Mark briljantna odbrambena igra. Mislim da je Mark imao hrabrosti odigrati napadacki zadnju crvenu bilo bi drugačije ali eto konacno je i Roni imao sreće i nakon 6godina ga gledamo u finalu gdje je po meni apsolutni favorit i da konacno stigne Hendrija po titulama. Roni majstore puno sreće...najbolji si bez dileme
muxx
Zaista nevjerojatan povratak u meč. Selby je kao tip igrača najteže leži Osalivenu, jer igra presporo, i razvlači frejmove do besvijesti. Ja zaista nisam mogao vjerovati da se neko može vratiti na takvu igru Selbiya.Nevjerojatna noć za snooker.
Panjevi7
Koliko veliki igrač je o’sullivan pokazuje ovaj meč,trećinu meča je bio neprepoznatljiv a Selby igrao nevjerovatno skoro čitav meč i opet izgubio! Nevjerovatno,šteta što nije bilo publike! Ovo je možda najjači meč u historiji!
elimo
Šteta za Selbya, nevjerovatan meč koji je ostao u sjeni (opravdano) bayerna (i barcelone)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.