O'Sullivan je čudo: Večeras je dokazao da mu nema ravnog!

Nevjerovatan preokret

O'Sullivan je čudo: Večeras je dokazao da mu nema ravnog!

M. Šljivak

Ronnie O'Sullivan plasirao se u finale Svjetskog prvenstva u Sheffieldu.

The Rocket je večeras u nevjerovatnom meču pobijedio Marka Selbyja sa 17:16 po frameovima i ostvario je plasman u finale.

Vratio se Ronnie iz mrtvih u ovom meču. Selby je osim lošeg uvoda ostatak meča igrao jako dobro i imao je prednost od 14:16.

Ipak, tada na scenu stupa čudesni O'Sullivan. Dobija naredna tri fraema i dolazi do velikog preokreta i plasmana u finale.

Tamo ga čeka duel sa Kyrenom Wilsonom koji je također sa 17:16 pobijedio Anthonyja McGilla.

Top Komentari

Panjevi7
Koliko veliki igrač je o’sullivan pokazuje ovaj meč,trećinu meča je bio neprepoznatljiv a Selby igrao nevjerovatno skoro čitav meč i opet izgubio! Nevjerovatno,šteta što nije bilo publike! Ovo je možda najjači meč u historiji!
11 0
elimo
Šteta za Selbya, nevjerovatan meč koji je ostao u sjeni (opravdano) bayerna (i barcelone)
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti