O'Sullivan na raketni pogon: Ronnie pomeo Marca Fua
O'Sullivan: Nevjerovatna igra najtalentovanijeg igrača svih vremena

Osmina finala Mastersa u Londonu

O'Sullivan na raketni pogon: Ronnie pomeo Marca Fua

Dva Marka su prošla dalje, Williams i Allen, dva su ispala sa Mastersa u Londonu. Nakon Selbyja i Marco Fu se oprostio od takmičenja u osmini finala.

Marco Fu doživio je istinski debakl, "Bogovi snookera nisu mu bili naklonjeni", Ronnie O'Suliven naprosto ga je deklasirao.

Bio je to sudar u kojem je Fu izgledao poput tića, Ronnie je igrao na raketni pogon, a već nakon samo 28 minuta igre bilo je nevjerovatnih 3:0. Za to vrijeme Fu nije ubacio nijednu kuglu.

Na kraju je bilo 6:0, a Fu je tek u nekoliko navrata imao priliku pristupiti stolu.

Ronnie će u četvrtfinalu igrati protiv Marka Allena.

Dan ranije četvrtfinale su izborili Judd Trump koji je savladao Liang Wenboa 6:4, te Ryan Day koji je savladao Dinga, također 6:4.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi