Zastrašujuću snagu Ronnieja O'Sullivana na svojoj koži osjetio i Milkins
Kada je u formi i kada je sto posto u meču teško da ga bilo ko može pobijediti. Snooker se voli radi ovakvih igrača.

Fenomenalna igra

Zastrašujuću snagu Ronnieja O'Sullivana na svojoj koži osjetio i Milkins

Adnan Beganović

Jedan od najboljih snooker igrača svih vremena, Ronnie O'Sullivan, plasirao se u 3. kolo rangirajućeg turnira Scottish Opena, koji se igra za nagradni fond od 366.000 funti.

Nakon što je osvojio UK Championship, Ronnie je i u na Scottish Openu nastavio sa impresivnim partijama.

U prvom kolu je rezultatom 4:1 savladao Michaela Georgioua, da bi u 2. kolu istim rezultatom savladao Roberta Milkinsa.

O'Sullivan je sjajno otvorio meč trocifrenim breakom od 112 poena, da bi i drugi riješio u svoju korist i to bez većih problema. Milkins je uspio smanjiti, no to je bilo sve od njega. Sa dva velika breaka od 80 i i 101 poena Ronnie je meč priveo kraju i još jednom je pokazao da se trenutno nalazi u najboljoj formi, te da je nepobjediv kada je stoposto u meču.

U 3. kolu jedan od najboljih igrača svih vremena će igrati protiv boljeg iz meča Barret - Li, a pored O'Sullivana plasman u 3. kolo osigurali su Huggil, Greene, Grace, Totten, Saengkham, Guodong, Fu i Zhou.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi