Ronnie O'Sullivan bez većih problema prošao dalje, Ding Junhui se provukao protiv Linesa
O'Sullivan je ponovo odigrao opušten meč

Ding teškom mukom prošao dalje

Ronnie O'Sullivan bez većih problema prošao dalje, Ding Junhui se provukao protiv Linesa

S. Pašalić

Ronnie O'Sullivan je ostvario i drugu pobjedu na Welsh Openu i osigurao prolazak u narednu rundu takmičenja.

O'Sullivan je ponovo nonšalantno ušao u meč i izgubio prvi frame, da bi drugi dobio tako što je napravio century od 120 poena.

Naredna dva framea je također dobio O'Sullivan i poveo sa 3:1, a onda opet jedan frame u kojem se malo opustio i Sijun je smanjio na 3:2.

Ronnie je šesti frame odigrao puno ozbiljnije i ostvario pobjedu rezultatom 4:2.

Ding Junhui se provukao protiv Olivera Linesa u meču koji je mogao otići na obje strane. Odlučio je šesti frame koji je tijesno dobio Ding i došao na 3:3, da bi nakon toga osvojio i sedmi frame za pobjedu od 4:3.

Mark Allen je prošao dalje sa 4:1 protiv Mei Xi Wena, a Joe Perry je teže od očekivanog prošao dalje pobjedom protiv Hammada Miaha 4:3.

Top Komentari

Ibro
brate ko vampir strasan
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti