Ronnie zakucao za sva vremena: Toliko su loši da bih morao izgubiti ruku ili nogu da ne budem u vrhu

O'Sullivan iskren kao i uvijek

Ronnie zakucao za sva vremena: Toliko su loši da bih morao izgubiti ruku ili nogu da ne budem u vrhu

M. Šljivak

Vjerovatno najveći snooker igrač svih vremena Ronnie O'Sullivan bio je večeras poprilično iskren u intervju za BBC nakon što je ostvario plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

Čuveni The Rocket govorio je o nedostatku kvalitetnih mladih snooker igrača i kao uvijek je bio brutalno iskren u svom obraćanju.

"Ako pogledate te mlade igrače, nisu baš tako dobri. Zaista su jako, jako loši", rekao je iskreni O'Sullivan i zatim je dodao:

"Neki od tih novih profesionalaca su poprilično slabi. Vjerovatno bih morao izgubiti ruku ili nogu da ispadnjem iz Top 50", zaključio je Ronnie.

Njegova izjava je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama i mnoge je nasmijao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi