Selby u finalu Scottish Opena ubjedljiv protiv O'Sullivana

Selby u finalu Scottish Opena ubjedljiv protiv O'Sullivana

A. Beganović

Mark Selby osvojio je rangirajući snooker turnir Scottish Open, koji se igrao za nagradni fond od 405.000 funti.

Nekadašnji svjetski prvak u finalnom meču nadigrao je aktuelnog svjetskog prvaka Ronnieja O'Sullivana.

Slavio je Saelby rezultatom 9:3 po frameovima i tako je stigao do 19. rangirajuće titule u karijeri.

Već nakon prve sesije Selby je imao vodstvo 6:2, a u večerašnjoj se ništa nije promijenilo. Ronnie nije bio raspoložen, Selby je iskoristio svaku njegovu grešku i na kraju je zasluženo slavio.

"Fantastično, Sjajno je pobijediti na bilo kojem turniru u današnje vrijeme. Zaista sam jako sretan. Ne osjećam se kao da sam igrao fantastično, čak mislim da sam mogao puno bolje. Posljednji dio prve sesije je odlučio pobjednika", rekao je Selby nakon meča.

Top Komentari

Bajernovac
cuj bilijar sport ,,,malo beze zar nije cuj sah ,,,ima bas smjesnih sportova ,,neko to voli volim i ja da poigram al fakat beze ,,,,sport,,,,tenis ,nogomet ,kosarka ,,,rukomet ,,,slicno,,
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi