Agassi: Pred Noletom su još godine i godine u samom vrhu

Amerikanac vjeruje u Novaka

Agassi: Pred Noletom su još godine i godine u samom vrhu

Legendarni američki teniser Andrea Agassi smatra da će Novak Đoković i u budućnosti osvajati trofeje na grand slam turnirima i biti dominantan. 

Popularni Nole je prije nekoliko dana osvojio Wimbledon što mu je bio 13. Grand Slam u karijeri, a Agassi smatra da će i u nastavku karijere biti dominantan.

Također, dodao je da Nole još uvijek ima prostora za napredak nakon oporavka od povrede i da je to sigurno zastrašujuće za njegove rivale.

"Uopšte ne sumnjam da je pred Novakom još mnogo godina u vrhu svjetskog tenisa i da će biti na tronu najvećih turnira. Mislim da i dalje postoje segmenti u njegovoj igri koji mogu da se poprave što je vjerovatno zastrašujuće za njegove rivale. Od autsajdera je opet postao igrač od kojeg se očekuje da osvaja titule", rekao je Agassi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi