I "Čelični Majk" čestitao Novaku Đokoviću

Legendarni bokser ozbiljno počeo pratiti tenis

I "Čelični Majk" čestitao Novaku Đokoviću

Novak Đoković je jučer osvojio Wimbledon, te se na taj način uspio vratiti u Top 10. Nakon sjajne pobjede nad Nadalom u polufinalu, jučer je za titulu savladao Kevina Andresona sa 3:0, po setovima 6:2, 6:2 i 7:6.

Čini se da se Novak vratio u formu, a nakon pobjede na Wimbledonu čestitke su počele stizati sa svih strana. Tako je Novaku na pobjedi čestitao i legendarni američki bokser i najmlađi prvak svijeta u teškoj kategoriji ikada, Mike Tyson.

Poznato je da Tyson u posljednje vrijeme intenzivno prati tenis, pa je pratio i jučerašnje finale Wimbledona, a nakon istog je čestitao Amerikanki Sereni Williams i Novaku Đokoviću na velikim uspjesima. Podsjetimo, Serena se nakon povratka tenisu uspjela plasirati u finale Wimbledona u kojem je izgubila od Kerber.

"Čestitke najboljoj svih vremena Sereni Williams na sjajnom povratku na teren i plasmanu u finale Wimbledona i mom prijatelju Novaku za pobjedu u muškom finalu. Nikada nisam mislio da ću toliko zavoliti tenis, ali šampioni poput vas su me natjerali", poručio je Tyson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi