7

Komentari (7)

karlhajncbrazzzo
“Zverev je igrao dosta dobar tenis. U prvom setu koji je otišao u tie-break imao je prednost od 6-2 u poenima, ali nije uspio da uzme set. Ispustio je četiri meč lopte, Nadal to koristi i dobija prvi set sa 7:6.“ Dalje nisam čitao. Kako u prvom setu doći do četiri meč lopte samo vi znate?
user1630778389
Brz opravak momče, nadamo se da ćeš se što brže vratiti.
Miskolizac
Nisam znao novinari kad imas u prvom setu 6:2 u tie-breaku da odmah serviras za mec loptu. Procitajte tekst koji trebate objaviti.
Krosteutegurovic
Daj bolan nemojte tražiti dlaku u jajetu, dese se greške, pa šta. Svi mi znamo da su htjeli napisati set lopte. Ako vam toliko smeta, čitajte druge portale koji pišu tačno, Selam
user1613424508
Steta brz oporavak
axel42
Šteta, dobar tenis! Izjednačen meč, lijepo bi bilo vidjeti kako bi se završio i koliko bi trajao!
fudo.98
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.