Sve u jednom: Atraktivna Nijemica za tri sekunde pokazala dovoljno da osvoji svijet

Riječ je o djevojci Alexandera Zvereva

Sve u jednom: Atraktivna Nijemica za tri sekunde pokazala dovoljno da osvoji svijet

A. Čaušević

Uobičajna praksa je da djevojke na najprestižnijim turnirima prate svoje partnere, to je i slučaj sa atraktivnom njemačkom glumicom, Sophijom Thomallaom.

Thomalla ima 34 godine i do sada je imala poprilično turbulenan ljubavni život. Nakon što se loše provela sa umjetnicima, okrenula se sportistima.

Prvo je ova atraktivna Nijemica bila u vezi sa poznatim golmanom LLorisom Karisuom, ali je tu ljubav brzo pukla pa je svoju sreću pronašla u zagrljaju tenisera.

Ona je od 2021. godine u vezi se Alexanderom Zverevom i ona je njegova najveća podrška kao što je to bio slučaj na nedavno održanom Wimbledonu.

Oglasi

Zverev je u Londonu stigao do treće runde gdje ga je u tri seta zaustavio Italijan Matteo Berrettini, a Thomala je prilikom tog meča često bila u centru pažnje.

Glumica je svaki poen svog partnera doživljala poprilično emotivno, a u kratkom snimku je uspjela pokazati kako naglo oscilira raspoloženje.

U jednom trenutku je bila sretna i nasmijana, zatim je od nervoze gledala nokte, a nokon toga bi slavodobitno stisnula pesnicu.

Upravo snimci Thomalle kako proživljava svaki poen svog dečka su postali viralni i svi su puni hvale na račun njemačke glumice koliko joj je stalo da Zverev pobijedi.

U međuvremenu je Zverev nastupio na dva turnira, uključujući i onaj u Hamburgu gdje je uspio osvojiti trofej, a podjednako kao on bila je sretna i njegova partnerica.

Sjajni teniser koji je 2021. godine osvojio Olimpijsko zlato je prošle godine bio broj 2, ali je zadobio tešku povredu zgloba, ali se polako počinje vraćati u pravu formu. Za to zasluge sigurno nosi i Thomalla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi