Dama sa Wimbledona koju optužuju da je nimfomanka narednih dana neće imati sna

Dečko joj je ispao

Dama sa Wimbledona koju optužuju da je nimfomanka narednih dana neće imati sna

Admin Čaušević

Bijeli sport je oduvijek bio mamac za poznate ličnosti, posebno je to slučaj na Wimbledonu, bez sumnje najprestižnijem teniskom turniru na svijetu. Treći ovosezonski Grand Slam ulazi u samu završnicu i već su poznati četvrtfinalisti. 

U četvrtfinalu neće biti Mattea Berrettinija koji je iza sebe imao sjajan nastup, a u osmini finala je eliminisan od Carlosa Alcaraza sa 3:1 u setovima.

Osim što je eliminacijom razočaran Berrettini isto se odnosi i na njegovu 10 godina stariju djevojku, Melissu Sattu koja je dosta emotivno pratila svaki nastup svog dečka.

Italijan je dugo pauzirao zbog povrede, a interesantno da su Sattu optuživali da je previše pohotna te da zapravo seksom uništava još jednu karijeru nakon one Kevina Princea Boatenga.

Satta je bila u centru pažnje tokom duela protiv Alcaraza te je djelovala maksimalno fokusirano i željela je svim silama pobjedu svog dečka.

Oglasi

Međutim, Španac je jednostavno bio superiorniji i zasluženo je odnios pobjedu te izborio plasman među osam najboljih.

Berrettini je ranije pobijedio Alexandera Zvereva, a u jednom trenutku Satta je bila toliko nervozna da nije mogla gledati odlulujuće poene pa je zatvorila oči.

Italijanska voditeljica i manekenka je javnosti uglavnom poznata po atrakivnim i provokativnim fotografijama međutim na terenima All England Cluba je bila poprilično diskretna.

Satta posmatra meč Berrettini - Alcarac

Prije nekoliko mjeseci Satta se suočila sa optužbama da seksom uništava Berrattinija kao što je ranije radila sa Boatengom i Christianom Vierijem.

"To se već dogodilo s mojim bivšim mužem Boatengom koji je je imao problema sa bruhom. I tamo su me napadali govoreći da smo se previše seksali i da je to uzrok njegovih fizičkih problema.

"Povreda koju ima Berrettini je povreda na istom mjestu kao i ona 2021. godine, kada ga nisam poznavala. Ali u svakom slučaju, moram li odgvarati takvim ljudima?", govorila je ona.

Berrettini je na Wimbledonu počeo podsjećati na svoje najbolje dane pa ostaje da se vidi da li će na turneji u SAD-u nastaviti sa dobrim izdanjima.

Oglasi