Andy Murray se javio iz bolnice s porukom: "Sada imam metalni kuk"

Briatanac ponovo operisan

Andy Murray se javio iz bolnice s porukom: "Sada imam metalni kuk"

Britanski teniser Andy Murray, koji je početkom godine šokirao teniski svijet odlukom da završi karijeru, ponovo je morao "pod nož".

Murray se duže od godinu dana mučio sa kukom, a prvoj operaciji se podvrgnuo prošlog januara. Nakon ispadanja u prvom krugu Australian Opena od Bautise Aguta, odlučio se na novi operativni zahvat.

Tako je Murray imao još jednu operaciju i sada mu je ugrađen metalni kuk, čime se 31-godišnji teniser "pohvalio" putem Instagrama.

"Sada imam metalni kuk. Osjećam se malo izmučeno i izranjavano, ali se zaista nadam da je to kraj mojim mukama sa kukom", poručio je Murray uz fotografiju rendgenskog snimka kuka.

Andy Murray je poručio da bi se zvanično volio oprostiti na Wimbledonu, ali je pitanje hoće li izdržati bolove i potpuno oporaviti do juna.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi