Dugo se čekalo na ovakav rezultat

Velika pobjeda Damira Džumhura u Banjoj Luci

8

Komentari (8)

ciroa
Браво за нашег Дамира, сви смо били уз њега. Срећу му је донио дрес у бојама Републике Српске...
emial766
Damir igra Srpska Open. Barbika mora da je ponosna na tebe
HamzaVojvoda
Dabome da igra trebate biti ponosni i zahvalni sto vam je Srpska donijela prvi ATP turnir u drzavi. Samo napred damire BL navija za tebe posle noleta naravno
emial766
Srpska? Sta je to? Svi znaju za BiH niko za Srpsku kad pricam sa ljudima iz inostranstva. BL je lijep grad i drugi najveci u BiH.
HamzaVojvoda
jesil ti stvarno glup il se samo pravis? Kako se zove turnir? BH Open ili Srpska Open? Pokazi tim svojim u inostranstvu pa ih pitaj jel znaju sad sta je Srpska? Pola Bosne
mujaga13
Pa da postoji imali bi svoj pasos ko Kosovo
emial766
Pokazat cu im ali opet na karti pise BiH. Ti si cuo za Svedsku recimo jeli tako? Znas li kako se u njoj dijelovi ili regije zovu tako da je to nebitna stvar ali eto. Moze se zvati Srpska ili kako ti zelis ali dzaba. Super sto BiH ima turnir. Prica se o tom a ne o tom sto bi ti volio ili neko drugi tu.
Slusaj
Bravo Damire,Banja Luka je navijala za tebe.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.