Azarenkin izraz lica sve govori: Ovako nešto rijetko se vidi na teniskim terenima

Nije to planirala, ali desilo se

Azarenkin izraz lica sve govori: Ovako nešto rijetko se vidi na teniskim terenima

Edmir Škorić

U srijedu je tokom meča osmine finala na WTA turniru u češkoj Ostravi viđen nesvakidašnji let loptice.

Viktoria Azarenka je u tri seta (2:6, 6:2, 6:1) pobijedila domaću predstavnicu Barboru Krejčikovu, ali najneobičiniji potez na meču viđen je krajem trećem seta.

Azarenka je vodila 5:1, servirala za pobjedu i kod 15:0 dobija poen na nevjerovatan način. Loptica se doslovno kotrljala po vrhu mreže, a onda je pala u polje češke teniserke.

Bjeloruskinja nije mogla vjerovati šta se desilo i njena reakcija, odnosno nasmijano lice sve govori. Naravno, uputila je odmah izvinjenje rivalki, ali ionako je sve već bilo gotovo za češku teniserku koja nije mogla iznenaditi trenutno jednu od teniserki u najboljoj formi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi