Bašić poražen u četvrtfinalu turnira u Dohi

Guido Pella bolji od našeg tenisera

Bašić poražen u četvrtfinalu turnira u Dohi

Bosanskohercegovački teniser Mirza Bašić poražen je danas u četvrtfinalnom meču ATP turnira u Dohi od argentinskog tenisera Guido Pelle sa 2:0 u setovima. 

Iako je Bašić igrao veoma dobro od početka kvalifikacija za ovaj turnir, danas je ipak pružio nešto slabiju partiju i morao se pomiriti sa porazom.

Pella je našeg drugog najboljeg tenisera (po ATP listi) pobijedio nakon samo 68 minuta igre, a rezultat je bio 6:2, 6:3. Argentinac je napravio tri brejka, dok naš teniser nije uspio nijednom oduzeti servis rivalu tokom meča.

Pella će u polufinalu ovog turnira igrati protiv boljeg iz meča Andrey Rublev-Borna Ćorić.

Top Komentari

SEIKO
Pella nosonju s noge na nogu,koje šutanje.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi