Bašić presretan: Uživao sam, Sofija će uvijek ostati u mom srcu
Bašić je u glavnom gradu Bugarske odigrao turnir karijere (Foto: EPA)

Bh. teniser nakon pobjede u finalu

Bašić presretan: Uživao sam, Sofija će uvijek ostati u mom srcu

Midhat Šljivak

Mirza Bašić odigrao je turnir iz snova u Sofiji. Iz kvalifikacija je stigao do titule najboljeg tenisera na ovom turniru i po prvi put je ušao među 100 najboljih tenisera.

Emotivno je Mirza doživio osvajanje prve ATP titule u karijeri.

"Hvala svima koji su došli da me gledaju danas, nadam se da ste uživali. Hvala porodici i treneru, a posebno hvala mom protivniku", rekao je Bašić, te je dodao:

"Uspio sam pobijediti u svom prvom finalu. Imao sam malo sreće i ova nedjelja je najbolja u mojoj karijeri. Probio sam se među Top 100. Uživao sam u ovoj sedmici i Sofia će uvijek ostati u mom srcu", istakao je Bašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi