Bašić protiv Kozlova, Džumhur čeka svog rivala

Turniri u Dubaiju i Indian Wellsu

Bašić protiv Kozlova, Džumhur čeka svog rivala

E. Škorić

Najbolji bh. teniseri Damir Džumhur i Mirza Bašić čekaju svoje rivale na turnirima u Dubaiju i Indian Wellsu.

Džumhur je predao zbog gripe četvrtfinale Marseillea Tomašu Berdychu, ali će sada tražiti rezultat na jakom turniru iz serije 500 u Dubaiju čiji je nagradni fond 2.623.485 dolara.

Džumhurov prvi rival bit će neko od kvalifikanata i on će naknadno saznati s kim će odigrati meč prvog kola.

Što se Mirze Bašića tiče, njega u 1. kolu ATP Challengera u Indian Wellsu čeka Stefan Kozlov, 157. igrač svijeta. Inače, na turniru u Indian Wellsu igraju Čopil, Pospisil, Fritz, Tiafoe, Chardy, Sela...

Naši najbolji teniseri svoje mečeve igrat će od ponedjeljka, a nadamo se da će imati zapažene rezultate i da će nastaviti sa dobrim izdanjima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi