Džumhur priložio i "dokaz": Ovo je razlog zašto sam predao meč!

Predao Berdychu zbog visoke temperature

Džumhur priložio i "dokaz": Ovo je razlog zašto sam predao meč!

E. Škorić

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur danas je predao meč u Marseilleu.

Damir je u četvrtfinalu igrao protiv starog rivala Tomaša Berdycha i na kraju odlučio da preda na kraju prvog seta kojeg je izgubio u taj-brejku.

Imao je Džumhur 5:4 vodstvo u prvom setu i jako dobru šansu da stigne do vodstva, no nije uspio, a kada se zna da je igrao pod temperaturom - onda je i izboren taj-brejk uspjeh.

Pošto standardno kreću priče da je Džumhur ovaj potez napravio isključivo jer je iznerviran ili svjestan da će teško do polufinala, on je odlučio da na društvenim mreža objasni kako je riječ o gripi i visokoj temperaturi.

"Ovo je razlog zašto sam predao meč nakon prvog seta. Hvala Marseille, vidimo se iduće godine", napisao je Džumhur na Instagramu, te kao dokaz stavio toplomjer.

Top Komentari

SEIKO
JOŠ JEDNOM POKAZAO DA JE NAJVEĆI ŠUPAK NA TURU. KAKVA TEMPERATURA I KURAC-
10 19
Chupy
Pa kome se pravdas?! Jel se tebi neko pravda? Boli te K. Ako ne mozes igrat ne mozes!
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi