BBC se obrukao: Kakva je to zastava pored imena Novaka Đokovića?

Gaf popularne britanske televizije

BBC se obrukao: Kakva je to zastava pored imena Novaka Đokovića?

Endin Čaušević

Srbijanski teniser Novak Đoković danas igra meč trećeg kola na Wimbledonu, a njegov protivnik bit će domaći teniser Kyle Edmund.

Meč između Đokovića i Edmunda trebao bi se igrati danas od 17:30 sati, a BBC je u svojoj emisiji odlučio da najavi ovaj duel. Ipak, u popularnoj britanskoj televiziji napravili su veliki gaf što se tiče Đokovića.

Mnogi su odmah zapazili da pored njegovog imena ne stoji zastava Srbije, već da je to neka samo njima poznata zastava. Naravno, Đokovićevi fanovi su se ekpsresno oglasili na društvenim mrežama i ukazali na ovu grešku BBC-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi