Becker: Novače, 'popravi' taj reket i vraćaj se na posao
Foto: EPA

Legendarni Nijemac

Becker: Novače, 'popravi' taj reket i vraćaj se na posao

Proslavljeni njemački teniser Boris Becker smatra da je konačno vrijeme da se Novak Đoković vrati u centar pažnje teniskog svijeta.

Bivši trener Novaka Đokovića pomno prati dešavanja na Mastersu u Miamiju, gdje će se za titulu boriti Rafael Nadal i Roger Federer. Po završetku polufinalnih duela, legendarni Nijemac ostavio je zanimljiv komentar na društvenoj mreži Twitter.

"Nadam se da ovo gleda moj čovjek Novak Đoković. Vrijeme je da očistiš svoje patike, 'popraviš' reket i vratiš se na posao", napisao je Becker.

Đoković je na startu sezone osvojio titulu u Dohi, ali je nakon toga doživio nekoliko iznenađujućih poraza. Najprije je poražen u 2. kolu Australian Opena od Uzbekistanca Denisa Istomina, nakon čega je dva puta gubio od Australijanca Nicka Kyrgiosa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi