Bomba sa Wimbledona: Najljepša teniserka i najkontroverzniji teniser su u vezi?

Prenose otočki mediji

Bomba sa Wimbledona: Najljepša teniserka i najkontroverzniji teniser su u vezi?

Vrlo zanimljiva informacija nam dolazi s Wimbledona danas, a prenose je otočki mediji.

Kako oni kažu, rodila se nova veza u svijetu tenisa, a u pitanju je ona ljubavna i to između kontroverznog Australca Nicka Kyrgiosa i kanadske teniserke Genie Bouchard.

Otočki mediji to kažu na osnovu onoga što su vidjeli tokom jučerašnjeg meča između Kyrgiosa i Rafaela Nadala. Kanađanka je bila u boksu Australca, radovala se njegovim poernima, a čak ga je i branila kada je servirao ispod ruke.

Njeni potezi su bili sasvim dovoljni inostranim medijima da zaključe kako je ovaj dvojac u vezi, a da li je to istina ili ne, sigurno ćemo saznati u narednim danima.

Inače, Bouchard važi za jednu od najljepših teniserki svijeta, a u posljednje vrijeme je potpuno zapostavila tenisku karijeru i malo više se posvetila izlascima, provodima i društvenim mrežama.

Koliko pažnje u posljednje vrijeme ova 25-godišnjakinja posvećuje tenisu najbolje pokazuje podatak da je trenutno na 127. mjestu WTA liste.

S druge strane, njen navodni novi dečko je najkontroverzniji teniser današnjice obzirom da nerijetko javno vrijeđa teniske veličine poput Rafaela Nadala ili Novaka Đokovića. Također, jučer je lopticom u grudi pogodio Nadala, a poslije meča je izjavio da je to uradio namjerno.

Inače, on je jučer izgubio od Nadala sa 3:1 te je ispao sa Wimbledona.

View this post on Instagram

c a t s u i t v i b e s

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

View this post on Instagram

🎾🎾🎾

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

View this post on Instagram

Rubbin my belly cuz I just had Shake Shack (Shake Stack & fries)

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Top Komentari

Arnel925
Karao bi je da mi da
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi