Već imamo poen sezone, a ko drugi nego Carlos Alcaraz

Lob kroz noge

Već imamo poen sezone, a ko drugi nego Carlos Alcaraz

E. Škorić

Španski teniser Carlos Alcaraz nastavlja da oduševljava svjetsku javnost.

Mladi teniski biser zadivio je sve svojim igrama u posljednje vrijeme, a sada pruža nevjerovatne partije i na Roland Garrosu. Sutra ćemo ga ponovo gledati, u meču četvrtfinala protiv Alexandera Zvereva.

Jučer je slavio sigurnu pobjedu nad Karenom Kačanovom, a u tom meču bilo je nekoliko maestralnih poteza nasljednika Rafaela Nadala.

Jednim poenom digao je sve na noge i još jednom samo dokazao da je velika budućnost tenisa.

Lobovao je Kačanova i to tako što je lopticu prebacio kroz svoje noge. Bez dileme jedan od najboljih poena u ovoj sezoni.

Iako će sutra u fokusu biti duel Rafaela Nadala i Novaka Đokovića, mnogi će svakako da uživaju i u novom duelu Španca, kojeg se smatra favoritom za osvajanje turnira iako ima samo 17 godina.

Top Komentari

Thierry.Henry
Momak je zvijer...ima 19 godina,napunio nedavno, ne 17.. Ali opet nema veze...igra fantasticno.. Osvojio Barcelonu,Madrid...pobjedio djokovica i nadala U DVA dana ..trenutno igra za 1. Mjesto
2 0
King_Kenny
...mali razvaljujr,sinoc sam gledao mec protiv ovog Rusa,igra iskusno kao da mu je 30 godina...bit ce veliki sampion...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti