Čilić se ne predaje: Mislim da imam šanse protiv Đokovića
Marinu nikako ne odgovara Novak, pošto je u duelu sa srbijanskim teniserom u 17 međusobnih mečeva uspio da slavi samo dva puta

Novak ima 15:2 na svojoj strani

Čilić se ne predaje: Mislim da imam šanse protiv Đokovića

E. Škorić

Marin Čilić igrat će protiv Novaka Đokovića u četvrtfinalu Mastersa u Parizu.

Čilić ima jako težak posao u četvrtfinalu, pošto igra protiv trenutno prvog i najboljeg tenisera na svijetu.

"Čini mi se da što češće igram protiv njih, imam više šansi da pobijedim. Također, imam priliku da dosta i naučim, shvatim šta mou da radim bolje, napredujem. To su mečevi koji su pravi izazov i koji iziskuju od mene da igram najbolje što mogu. Oni gotovo nemaju slabu tačku, tako da moram biti na visini zadatka", kazao je Čilić.

Inače, Marin je mislio na mečeve protiv Novaka, Rogera Federera ili Rafaela Nadala. U duelima s Novakom, uspio je da ostvari samo dvije pobjede, dok je čak 15 puta poražen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi