17

Komentari (17)

E.Car
Dzumi ne seri, ko si ti da kažeš nekom kad je dosta priče pa makar bio 100 puta u pravu. Sudija te pokrao, iznerviran si bio to razumijem ali sada nisi i pišeš ovako!!!
Zeleni_zub
Jao papcica, “imao potrebi da ga udari”, on “ima pravo da govori i bice dosta kad on kaze da je dosta”... pa vise se obrukao ovim saopstenjem nego onim sto je na sudiju vikao. Ono je hajde u zaru borbe, ali Ovo je sjeo i hladan napisao. Kakav pileci mozgic
user1583752673
Ma ko njega vise prati? Odavno on ne igra tenis vec ping-pong sa raznoraznim starletama!
Eduard
Prvo vi objavite video i oblatite ga da valja, a sada bacate demant skupa s njim. Vi kao novinari niste normalni bas kao i on.
Pajver
Bosanska seljačina
CASIO
Pajdo ovaj ti je Hercegovac nije Bisanac hebo te on u pakas smrdljivi
emial766
Sta treba razumijet? Budi gospodin i kad ide i ne ide a ne seljacina. Predstavljas ne samo sebe nego porodicu i drzavu.
Zgembic
Damire sine za tvoje dobro, spusti se na zemlju i treniraj vise.
Hasanaga
E moj Damire, pa razmisli malo zasto imas te poteskoce. Ti si sportista, mani se splavova i starleta, zar ne shvacas da ti odatle dolaze sve te poteskoce.
*p!p!t@*
Posroji video, i baš se čuje šta govoriš glupane...
DeteVi
Postoji video, ali ja nisam čuo da je rekao da će ga ubiti. Poludio jeste i istina je takođe da ga nije oficijelno diskvalifikovao. Ne opravdavam ovako ponašanje, nimalo, ali nema potrebe da se još više pridodaje što nije tačno. Ionako ima problema.
Shojich07
Više treninga, manje umjetnih plastičnih materijala i krenut će na bolje
doctoroffootball
Bosanski Dimitrov
AG3
Posaljite momka u BG na par dana, da regenerira mozak izmedju kakvih dobrih silikona.
Mahatma.Barbie
Dzumi jaro pošto ti voliš one silikonjare sa napuhanim ustima kroz koje je prošla kompletna vojska(i Jna i ArBiH i Hvo), zaganjaj ti onu Tijanu Iphone. Savršeno odgovara profilu tvojih bivših.
scholsey
Haj ba ne brukaj se..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.