6

Komentari (6)

Nek_komsiji_crkne_krava
Da budes ziv i zdrav i da pozivis jos puno godina od srca Ti zelim. Bez obzira sto Te mnogi blate zbog Tvog privatnog zivota a na kraju krajeva to je Tvoja licna stvar, ja Ti ipak zelim sve najbolje kao i svim Tvojim najmilijim. Uvijek si davao maximum za reprezentaciju i to se ne smije zaboraviti. Sretno Dzumi.
hake
Brz oporavak majstore, pa da uskoro opet čitamo kako si umalo pobijedio nekoga.
E.Car
Dzumi brz oporavak ti želim, da sve bude u najboljem redu. Prije svega da budeš živ i zdrav svojoj porodici a i da se vratiš na teren u najboljem svijetlu!!!!
makelele
Sa gušteračom se nije igrat, ne tako davno sam izgubio voljenu osobu koja je imala problema sa istom. Ne daj boze nikom.
Chesa
Samo zdravlje - sve ostalo tu i tamo.
Thierry.Henry
Brz oporavak i da Ako Bog da ozdravis.. Tebi tenis odavno nije bitan,bar sudeci Po tvojim igrama...a i daleko Si od nekog pravog sportiste U zadnje vrijeme
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.