Oglasio se Džumhur i objasnio "najgori drop shot ikada": Samo da razjasnimo...
Najbolji bh. teniser je prije dvije godine imao jedan od najčudnijih poteza u karijeri, a sada ga je objasnio.

Sarajlija i najbolji bh. teniser

Oglasio se Džumhur i objasnio "najgori drop shot ikada": Samo da razjasnimo...

E. Ganibegović

Iako već odavno nije u najboljoj formi niti po igrama niti po plasmanu na ATP listi, Damir Džumhur je još uvijek najbolji bh. teniser i najveća uzdanica reprezentacije Bosne i Hercegovine koja je prije nekoliko dana poražena od Švedske.

Početkom 2021. godine Damir Džumhur je igrao kvalifikacije za ATP turnir u francuskom Montpellieru. Ispao je već u prvom kolu od Francuza Kyriana Jacqueta (2:1).

Na tom meču viđen je i jedan od najčudnijih poteza u karijeri Sarajlije. Sport Klub je objavio video pod nazivom: "Najgori pokušaj drop shota ikada?"

Sada, otprilike dvije godine kasnije, na Instagram profilu "tennistv" objavljen je video ove situacije. "Nije stigao ni do servis linije", stoji u opisu videa.

Zanimljivo, na svom profilu ga je podijelio i sam Damir Džumhur, te su se fanovi ponovo podsjetili na zanimljiv gaf našeg tenisera.

Džumhur je u odjeljku za komentare odlučio da objasni ovaj loš potez, te je rekao ono što je većina nas i mislila da je istina.

"Da razjasnimo, mislio sam da će izaći, ali izgledalo je kao užasan udarac. U svakom slučaju, lošta odluka", napisao je Džumhur.

Opis nije dostupan.

Džumhur se trenutno nalazi u glavnom gradu Litvanije, Vilniusu. Tamo igra Challenger gdje u četvrtfinalu čeka protivnika duela Berankisa i Novaka. 

Top Komentari

Chelsea1
Ovaj nije vrjedan spomena, kakav crni Dumhur, imao je mogucnost da uradi nesto od svoje karijere al et nije. Mi Bosanci nemamo taj pobjednicki mentalitet, nije bitno koji sport ali sta god da se igra niko ne igra sa borbom i srcem,i nikad nista vaznije necemo osvojiti na zalost.
2 0
E.Car
Samo su debili sa SK pomislili da je ovo dropshot!!! Neka su vas izbacili sa svih ozbiljnih sportskih takmičenja!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi