Damir Džumhur i u dalekoj Australiji ima ogromnu podršku

Bh. navijači uz našeg tenisera

Damir Džumhur i u dalekoj Australiji ima ogromnu podršku

Endin Čaušević

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur trenutno igra meč prvog kola Australian Opena protiv Gaela Monfilsa.

Nakon prvih sat vremena igre Džumhur gubi sa 2:0 u setovima i potrebno mu je čudo da dođe do preokreta protiv izuzetno raspoloženog francuskog tenisera. Džumhur i u dalekoj Australiji ima veliku podršku bh. navijača koji pjesmom pokušavaju vratiti bh. tenisera u meč.

Bh. navijači su sigurno iznenadili Džumhura sjajnom podrškom, te izgleda kao da Sarajlija igra na domaćem terenu. No, trenutno Monfils ima načina da to "ignoriše" i lagano je došao do prednosti od 2.0 setovima.

Top Komentari

Chupy
Ovaj pogrijesio profesiju totalno.
11 1
Chupy
Za 16 min izgubiti set sa 6:0, ustvari dva seta sa 6:0 od prosjecnog igraca.....idi cuvaj ovce jarane.
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi