Najbolji bh. teniser je pružio odličan otpor trećem igraču svijeta

Damir Džumhur sjajno krenuo u meč i osvojio prvi set, ali je Federer na kraju ipak slavio

6

Komentari (6)

Hooruk
Tanak nesto Fedex, pati se kao i u prvom kolu, cini mi se nece daleko,prvi jaci protivnik ce ga izbaciti. Ah da, umalo zaboravih, kad sam vec tu da samo jebem smetljaru mutljavini, djetetu incesta, materešinu u pakaš i pokeharim mu se u usta smrdljiva.
Simonne
Ko je taj, ima li ime?
Cibre
Jedva cekam da se ugasite svaka cast sto vas sve manje ljudi prate
Cibre
Ja vam svima jebem mater retardiranu i da Bog da propali u zivotu kao portal i stvarno mislim da ste baxuzni kao portal opcenito na nas BiH sport, jer uvijek letite pred ruduuu, SRAJEVSKI GLUPI KOMLEXASKI MENTALITET.
Zeleni_zub
Sigurno je do portala, a ne do toga sto stoti teniser svijeta prvom mozda moze uzet set, al ga nikad u zivotu nece dobiti. Damire reket u ruku pa treniraj, a vi momci knjigu pa zagrij stolicu... onda te niko nece moci izbaksuzirat
Svojprisebi
Fedex moze prvi opet biti samo kad Nole u penziju ode
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.